Hyvän mielen tarinoita Hyvinkäältä

Päivitetty: touko 21

Selkokulttuuri ry. ja Hyvinkään kaupunginkirjasto järjestävät tapahtumia, joissa kerrotaan asukkaiden tarinoita selkosuomeksi. Kaikki hyvinkääläiset voivat lähettää meille tarinansa. Tarina voi olla iloinen tai surullinen, hauska tai asiallinen. Pääasia on, että tarina sijoittuu Hyvinkäälle. Tapahtumat pidetään kesällä 2021 joko verkossa tai livenä.


Lue lisää siitä, miten voit lähettää oman tarinasi meille. Kutsu myös Hyvinkäällä asuvat perheenjäsenesi ja ystäväsi mukaan!Kaikilla ihmisillä on tarina. Lähetä sinun tarinasi “Hyvän mielen tarinoita Hyvinkäältä” -tapahtumaan


Hyvinkää on kaupunki, jossa on monta tarinaa. Tarinat voivat olla lyhyitä tai pitkiä, hauskoja tai kummallisia, vanhoja tai uusia. Tarinat antavat meille voimaa.


“Hyvän mielen tarinoita Hyvinkäältä” -projektissa keräämme asukkaiden tarinat yhteen. Kerromme tarinat uudelleen selkosuomeksi.


Lähetä meille lyhyt tarinasi. Tarina voi kertoa asiasta, joka on tapahtunut Hyvinkäällä joko sinulle, perheellesi, ystävillesi tai vaikka lemmikillesi. Me käännämme tarinasi selkosuomeksi. Haluamme, että moni ihminen pääsee kuulemaan tarinat, vaikka ei osaisi hyvin suomea. Luemme tarinat ääneen korona-rajoituksia noudattaen joko verkossa tai livenä.


  • Kaikki Hyvinkäällä asuvat ihmiset voivat lähettää meille tarinansa.

  • Lähetä teksti tai äänitys osoitteeseen: elizaveta@selkokulttuuri.fi. Elizaveta Bomash on Selkokulttuuri ry:n tuottaja. Hän vastaa mielellään myös kysymyksiin.

  • Ymmärrämme hyvin suomea, englantia ja venäjää. Voit kirjoittaa myös jollain muulla kielellä.


“Hyvän mielen tarinoita Hyvinkäältä “ -projekti on Selkokulttuuri ry:n ja Hyvinkään kirjaston välinen yhteistyö.58 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki