top of page

Tapahtumat

Selkokielinen galleriakierros sunnuntaina 11.9.2022
Opastus Galleria Sculptorin ja Galleria G:n näyttelyihin  

Klo 14–16

Tapaamme Galleria Sculptorin edessä klo 14 (Osoite: Eteläranta 12)

Vapaa pääsy

Tervetuloa selkokieliselle galleriakierrokselle sunnuntaina 11.9. klo 14–16! Käymme kierroksella Galleria Sculptorissa ja Galleria G:ssä. Kierrokselle ei tarvitse ilmoittautua. Osallistuminen on ilmaista.

Galleria Sculptor on Suomen Kuvanveistäjäliiton galleria. Galleriassa on esillä James Prevettin ja Kristin Wikingin näyttelyt.

 

Galleria G on Suomen Taidegraafikoiden galleria. Siellä on esillä Essi Immosen näyttely.

 

Opastus on selkokielinen. Osallistujat saavat myös selkokieliset tekstit, jotka kertovat näyttelyistä. Kierroksen oppaan nimi on Suvi. Kävelemme yhdessä Suvin kanssa Galleria Sculptorista Galleria G:hen. Matkaa on vain 500 metriä.

Galleriatilat eivät ole täysin esteettömiä. Galleria Sculptoriin pääsee sisälle pyörätuolilla, mutta sisällä on muutama porras näyttelytilojen välillä. Galleria G:hen on kadulta kolme porrasta.

Jos sinulla on kysyttävää, lähetä meille sähköpostia: jenni@selkokulttuuri.fi.

Järjestämme galleriakierroksia kerran kuukaudessa. Käymme joka kuukausi eri gallerioissa. Tiedotamme kierroksista verkkosivullamme sekä Selkokulttuurin Instagramissa ja Facebookissa.

Tervetuloa mukaan galleriakierroksille!

Helsinki-päivä, 12.06.2022
Satujen juhlaa monella kielellä lapsille ja perheille  

Klo 10 - 17

Oodi, Helsingin keskustakirjasto, 3. kerros, Lasten maailma 

Vapaa pääsy

Ninho_Selkokulttuuri promotion image_no text.png

Tervetuloa juhlimaan monikielisyyttä ja lasten kirjallisuutta! Tähän tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki perheet.

 

Satujen juhlaa monella kielellä -tapahtumassa pääset tutustumaan tarinoihin, kirjoihin ja eri kieliin. Satuhetkiä on arabiaksi, kiinaksi, portugaliksi, venäjäksi, espanjaksi, somaliaksi, ukrainaksi ja selkosuomeksi. Tapahtumassa voit osallistua myös Selkokulttuuri ry:n järjestämään Susurrador-työpajaan.

 

Tiedätkö mikä on susurrador eli kuiskaaja? Se on uusi tapa kertoa tarinoita ja loruja! Tule yhdessä perheesi kanssa koristelemaan oma kuiskaaja. Pääset samalla jakamaan omat tarinasi ja kuulemaan muiden tarinoita selkokielellä.

 

Selkokulttuuri ry tarjoaa tarinoita eri kulttuureista selkokielellä. Onko sinulla tarina, jonka haluaisit kuulla selkokielellä? Osana Selkokulttuuri ry:n Satuhetki selkokieleksi -projektia keräämme tarinoita eri kulttuureista ja eri kielillä. Käännämme tarinat selkokielelle, jotta kaikki voisivat kuulla ne. Tarinoita kerätään Susurrador-työpajan yhteydessä.

Ikäsuositukset:

 

Oranssi huone: vauvoille ja alle 3-vuotiaille lapsille ja heidän perheilleen
Tapahtumahuone: 3–7 -vuotiaille lapsille ja heidän perheilleen
Susurrador-työpajat: kaiken ikäisille lapsille ja heidän perheilleen

Ohjelma 

12.6. HELSINKI DAY Multilingual Storytelling Celebration for children and families (1).png
bottom of page