top of page

Yhteystiedot

About Us: Who We Are
selkokulttuuri_3_m.jpg

Carly Markkanen

Puheenjohtaja

Carly Markkanen on englantilainen muusikko ja taidehallinnon ammattilainen. Hänellä on laaja kokemus esittävän taiteen ja taidehallinnon tehtävistä sekä tutkimuksen tekemisestä. Hän on myös kouluttautunut työpajojen vetäjäksi ja johtanut yhteisöllisiä musiikkialan projekteja sekä toiminut opettajana ennen kuin hän muutti Lontoosta Suomeen. Carlyyn voit olla yhteydessä sekä englanniksi että suomeksi.

selkokulttuuri_2_2_m.jpg

Jenni Pekkarinen

Galleriakierrosten tuottaja / Rahastonhoitaja

Olen Selkokulttuuri ry:n rahastonhoitaja ja selkokielisten galleriakierrosten tuottaja. Olen kiinnostunut nykytaiteesta, kulttuuripolitiikasta, kestävyydestä sekä saavutettavuuteen, moninaisuuteen ja yhdenvertaisuuteen liittyvistä asioista. Voit olla minuun yhteydessä selkokielisiin näyttelykierroksiin liittyen suomeksi, englanniksi, espanjaksi ja ruotsiksi.

selkokulttuuri_1_m.jpg

Lisa Bomash

Satuhetki Selkosuomeksi -projektin tuottaja / Hallituksen Jäsen 

Minä yhdistän tarinankerronta-innostukseni ja kulttuurituotannon kokemukseni Satuhetki Selkosuomeksi -projektissa. Ota yhteyttä, jos haluat oppia lisäämään kulttuurin edustusta yhteisössäsi kuulemalla ja jakamalla tarinoita. Voit olla minuun yhteydessä venäjäksi, englanniksi, saksaksi ja selkosuomeksi.

selkokulttuuri_4_m.jpg

Maija Kühn

Sihteeri

Maija on suomalainen markkinoinnin ja viestinnän ammattilainen. Hän on toiminut pitkään sekä yksityisen että julkisen sektorin organisaatioissa. Työurallaan hänen tavoitteenaan on ollut muun muassa kehittää selkeää viestintää ja saavutettavia palveluita. Maija on asunut useita vuosia saksankielisissä maissa sekä yksin että perheensä kanssa. Hän on halunnut opettaa myös lapsensa arvostamaan eri kulttuureita. Voit olla Maijaan yhteydessä suomeksi, englanniksi, saksaksi ja ruotsiksi.

selkokulttuuri_5_m.jpg

Sini Kaartinen (she/her)

Yhdenvertaisuusasiantuntija / Varapuheenjohtaja 

Yhdenvertaisuusvastaavana olen vastuussa tapahtumiemme ja projektiemme yhdenvertaisuudesta, saavutettavuudesta ja turvallisesta tilasta. Olen myös yksi selkokielen kirjoittajistamme. Voit ottaa minuun yhteyttä edellä oleviin asioihin liittyen suomeksi, englanniksi, ruotsiksi tai ranskaksi.

bottom of page