top of page

Kulttuuriuutiset maanantai 31.1.22

Mielenosoitus kulttuurialan puolesta Helsingissä


Kulttuuri- ja tapahtuma-alojen työntekijät järjestävät torstaina 3.2. kello 12–14 mielenosoituksen Senaatintorilla Helsingissä. Mielenosoituksen nimi on "Viimeinen sulku – Ovet auki!" Mielenosoitus järjestetään, jotta kulttuurialan koronarajoitukset poistuisivat. Mielenosoituksen järjestävät kulttuuri- ja tapahtuma-aloilla toimivat henkilöt. Mielenosoitus on kaikille avoin. Tapahtumassa pidetään puheita ja nähdään esityksiä.


Katso lisätietoja mielenosoituksesta facebookista: www.facebook.com/mittaontaysiDocPoint-elokuvafestivaali järjestetään verkossa


DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaalin tekijät järjestävät elokuvafestivaalin 31.1.–6.2.2022 verkkofestivaalina. Voit katsoa elokuvia koko Suomessa. Lipun ostamalla voit valita, minkä elokuvan haluat katsoa, missä ja mihin aikaan. Elokuvan katsomiseen tarvitaan tietokone ja nettiyhteys.


Katso festivaalilla esitettävät elokuvat festivaalin nettisivuilta: docpointfestival.fi


Suomen sarjakuvaseuran tunnustuspalkinto Harri Vaaliolle


Puupää-hattu on Suomen sarjakuvaseuran vuosittain jakama palkinto. Tänä vuonna palkinnon on saanut sarjakuvataiteilija Harri Vaalio. Vaalio aloitti sarjakuvien tekemisen jo 1970-luvulla. Vaalio on toiselta ammatiltaan luokanopettaja. Vaalio on järjestänyt yli 20 sarjakuvanäyttelyä, joissa on esitetty suomalaista ja kansainvälistä sarjakuvataidetta.


Katso koko uutinen suomen kielellä Helsingin Sanomien nettisivuilta: www.hs.fi/kulttuuri/art-2000008529627.html
21 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Σχόλια


Post: Blog2_Post
bottom of page