top of page

Kulttuuriuutiset perjantai 30.7.21

Päivitetty: 31. elok. 2021


Suomessa järjestetään kesäisin monenlaisia tapahtumia ja festivaaleja.

Koronapandemian takia monet tapahtumat on peruttu. Esimerkiksi Flow Festival ja Ruisrock jouduttiin perumaan. Osa tapahtumista järjestetään verkossa, esimerkiksi Sodankylän elokuvafestivaali Midnight Sun film festival.


Monia tapahtumia kuitenkin järjestetään ympäri maata. Kävijöille on tarjolla monenlaisia ja eri kokoisia tapahtumia. Listasimme alle muutamia tapahtumia, joissa ehdit vielä vierailla tänä kesänä.


Löydät tietoa kaikenlaisista festivaaleista Suomessa Finland Festivals -verkkosivulta. Verkkosivulla on festivaalihaku kahdeksella eri kiellellä: http://www.festivals.fi/Helsinki Biennaali


Ensimmäinen Helsinki Biennaali on tapahtuma Vallisaaressa. Biennaali on kansainvälinen taidetapahtuma, joka järjestetään joka toinen vuosi. Helsinki Biennaali järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Tapahtuma on auki 29.9. saakka.


Biennaali esittelee 41 taiteilijan teoksia ympäri saarta. Reitin pituus on noin 3 kilometriä ja se voi olla haastava kulkea liikkumisrajoitteiselle.

Helsinki Biennaaliin on vapaa pääsy, eli tapahtuma on maksuton. Vallisaareen voi matkustaa lautalla. Lauttaliput voi ostaa netistä.

Lue lisää:Oulun juhlaviikot


Oulun juhlaviikkoja vietetään Oulussa 5.–29.8.2021. Oulun juhlaviikkoihin sisältyy yhteensä seitsemän festivaalia sekä paljon muuta ohjelmaa. Isoon osaan tapahtumista on vapaa pääsy.


Lue lisää:


Tampereen Teatterikesä


Tampereen Teatterikesä on Pohjoisen Euroopan suurin ja pitkäikäisin ammattiteatterifestivaali. Festivaali perustettiin vuonna 1968. Tämän vuoden Teatterikesää vietetään Tampereella 2-8.8.2021.
Löydä lisää kesätapahtumia ympäri Suomea Finland Festivals -sivulta: http://www.festivals.fi/


35 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page